Muizen bestrijden in spouw

Hoor jij wel eens muizen in je spouwmuur en wil je ze niet in je hele huis? Lees hier hoe je dit ongedierte het beste en duurzaam kunt bestrijden. Heeft u last van muizen in de spouwmuur ? Of is er sprake van muizen tussen de muren?

Laat dan een professionele ongediertebestrijder de muizen bestrijden. Ik heb manlief al een keer heel de slaapkamer van ons en mijn zoontje ondersteboven laten halen (midden in de nacht) omdat ik er van overtuigd was dat . Muizen in huis is een vervelende plaag. Wij kunnen u helpen er vanaf te komen. Door zelf muizen in huis te bestrijden of door een bestrijder uit de buurt!

Hun voorkeur gaat uit naar een rustige plaats waar voedsel in de buurt is – vaak op zolders of in spouwmuren. Maar ook de ruimte achter koelkasten, keukenkasten of fornuizen zijn potentiële nestplaatsen voor muizen. Een muis kan door een erg kleine spleet (denk aan barsten of stootvoegen) zonder problemen toegang krijgen tot uw spouwmuur en vervolgens uw woning. Voor overige vragen over . Ik zit reeds anderhalf maand met iets in mijn spouw. Wat nu volgens mij ook al in het plafond zit van mijn verdiep tussen de houten balken.

Ik heb in het begin eerst vallen gezet in de stootvoegen maar zonder resultaat. Nadien heb ik een paar stootvoegen toegemaakt met zo een bijenhekje . Maarrrr hoe zorg je dat ze daar verdwijnen? Woon in een oud huis en hoor daar wel eens wat in de muren.

Nu ben ik behoorlijk bang van muizen (in huis, wil dat echt niet!!!!) Maar wat kan je daar aan doen? Heb ze nog nooit in huis zelf gezien maar ben zo . Iemand van Rentokil (ongedierte bestrijding ) zei me laatst dat het 10mm was waar de magere. Maar ze kunnen hun nest ook achter de koelkast bouwen, onder het fornuis of in een keukenkastje.